Condicions Generals


 1. OBJECTE
  Aquestes condicions generals regulen l’adquisició dels productes oferts al lloc web www.escornalbougourmet.com, del que és titular AGRICOLA I SECCIO DE CREDIT DE RIUDECANYES, S.C.C.L. (En endavant, ESCORNALBOU GOURMET).

L’adquisició de qualsevol dels productes comporta l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions generals que s’indiquen, sense perjudici de l’acceptació de les condicions particulars que puguin ser aplicables a l’adquirir determinats productes.

Aquestes condicions generals poden ser modificades sense notificació prèvia; per tant, és recomanable llegir amb atenció el contingut abans de procedir a l’adquisició de qualsevol dels productes oferts.

 1. IDENTIFICACIÓ
  ESCORNALBOU GOURMET, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informa que:

La seva denominació social és: AGRICOLA I SECCIO DE CREDIT DE RIUDECANYES, S.C.C.L.
El seu nom comercial és: ESCORNALBOU GOURMET
El seu CIF és: F43012319
El seu domicili social és a: C / DILLUNS Nº 70, RIUDECANYES, codi postal 43771, TARRAGONA (ESPANYA)
Inscrita als Serveis Territorials de Tarragona del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

 1. COMUNICACIONS
  Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

Tel: 977834011 – De dilluns a divendres de 9.00 a 14.00.
E-mail: online@escornalbougourmet.com
Adreça postal: C / DILLUNS Nº 70, RIUDECANYES, codi postal 43771, TARRAGONA (ESPANYA)
Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i ESCORNALBOU GOURMET es consideraran eficaces, a tots els efectes, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.

 1. PRODUCTES
  A la nostra botiga online es comercialitza oli d’oliva verge extra de producció pròpia.

Els productes oferts, juntament amb les característiques principals dels mateixos i el seu preu pantalla.

ESCORNALBOU GOURMET es reserva el dret de decidir, en cada moment, els productes que s’ofereixen als clients. D’aquesta manera, ESCORNALBOU GOURMET podrà, en qualsevol moment, afegir nous productes als oferts actualment. Així mateix ESCORNALBOU GOURMET es reserva el dret a retirar o deixar d’oferir, en qualsevol moment, i sense previ avís, qualsevol dels productes oferts.

Tot això sense perjudici que l’adquisició d’algun dels productes només es pot fer mitjançant la subscripció o registre de l’usuari, creant el client un compte personal per poder tenir accés als productes.

Un cop dins de www.escornalbougourmet.com, i per accedir a la contractació dels diferents productes, l’Usuari haurà de seguir totes les instruccions indicades en el procés de compra, la qual cosa suposarà la lectura i acceptació de totes les condicions generals i particulars fixades a www.escornalbougourmet.com.

 1. DISPONIBILITAT I SUBSTITUCIONS
  ESCORNALBOU GOURMET pretén garantir la disponibilitat de tots els productes que estan publicitats a través de www.escornalbougourmet.com. Tots els productes oferts estan en estoc. No obstant, en el cas que qualsevol producte sol·licitat no estigués disponible o si el mateix s’hagués esgotat, s’informarà al client per correu electrònic el més aviat possible.
 2. PROCÉS DE COMPRA I / O CONTRACTACIÓ
  Per realitzar qualsevol compra a www.escornalbougourmet.com, cal que el client sigui major d’edat.

A més cal que el client es registri en www.escornalbougourmet.com a través d’un formulari de recollida de dades en què es proporcioni a ESCORNALBOU GOURMET la informació necessària per a la contractació; dades que en qualsevol cas seran veraces, exactes i completes sobre la seva identitat i que el client ha de consentir expressament mitjançant l’acceptació de la política de privacitat de ESCORNALBOU GOURMET.

Els passos a seguir per realitzar la compra són:

Seleccioneu el producte.
Afegiu al carret.
Confirmeu la compra.
Ompli el formulari de recollida de dades.
Faci el pagament.
Així mateix és recomanable que el client imprimeixi i / o guardi una còpia en suport durador de les condicions de venda al realitzar la seva comanda, així com també del comprovant de recepció enviat per ESCORNALBOU GOURMET per correu electrònic.

FACTURACIÓ

Enviem la factura al paquet i per correu electrònic.

 1. LLIURAMENT
  La comanda serà lliurada al domicili designat pel client en el moment de la contractació segons la modalitat escollida.

L’àmbit de lliurament recull les següents zones: PENINSULA i BALEARS.

TERMINIS DE LLIURAMENT

El termini màxim de lliurament és de 48 HORES.

 

 1. PREUS, Despeses i impostos
  Els preus dels productes que es recullen en www.escornalbougourmet.com vindran expressats en Euros llevat que s’expressi el contrari i estaran garantits durant el temps de validesa dels mateixos, excepte error d’impressió i sigui quina sigui la destinació de la comanda.

Els preus finals de tots els productes, (i si és el cas, els preus finals per unitat de mesura, quan sigui obligatori) al costat de les seves característiques, les ofertes, descomptes, etc., es reflecteixen en cadascun dels articles que apareixen al catàleg de www.escornalbougourmet.com.

Els productes tenen l’IVA inclòs.
El tipus d’IVA és el 10%.
Despeses d’enviament: es calculen durant el procés de compra.
Els preus dels productes poden variar en qualsevol moment. En aquest cas, el preu a aplicar serà el vigent a la data de realització de la comanda. De qualsevol manera, el cost final serà comunicat al client en el procés de compra electrònica abans que aquest formalitzi la seva acceptació.

 1. Formes de pagament
  Posem a la seva disposició aquestes formes de pagament:
 2. Targeta de crèdit o dèbit

Pot realitzar el pagament de manera immediata a través de la passarel·la de pagament segur SSL del nostre Banc. Si fos necessari realitzar qualsevol devolució o cancel·lació de la comanda, l’import es reemborsarà a través de la mateixa targeta de pagament.

No comporta cost addicional.

 1. Transferència Bancària

Amb aquest mètode de pagament rebràs un correu electrònic després de finalitzar la teva compra. Hi trobaràs les dades bancàries d’Escornalbou Gourmet perquè puguis fer la transferència de l’import de la teva comanda.

Començarem a preparar la teva comanda un cop rebem el pagament per part teva.

Important: perquè puguem associar el pagament immediatament, és imprescindible que posis el número de comanda com a concepte de la transferència. Aquest número el trobaràs al correu de confirmació de la compra.

Quan tornes una comanda pagada amb transferència bancària, et reemborsem l’import de la compra al mateix compte des de la qual vas realitzar la transferència.

 1. POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I DESISTIMENT
  Segons estableix la normativa, el consumidor i usuari tindrà dret a DESISTIR del contracte durant un període màxim de 14 dies naturals sense necessitat d’indicar el motiu i sense incórrer en cap cost, excepte els previstos a l’art. 107.2 i 108 de l’RD1 / 2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text referit de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris.

Aquest dret de desistiment no és aplicable entre d’altres a:

Els béns precintats que no poden ser retornats per raons de salut o higiene.
Per tant, en els nostres productes no s’admeten devolucions excepte en els casos en què els envasos al lliurament es trobin trencats o danyats pel transport. En aquest cas, seran substituïts per uns altres, sense cost addicional per al client. Per a això, poseu-vos en contacte amb el nostre servei d’Atenció al Client.

 1. GARANTIA
  S’exclouen de les garanties dels productes consumibles.

Els nostres productes es comercialitzen amb 18 mesos de caducitat i correctament catalogats com a Verge Extra.

 1. ATENCIÓ AL CLIENT I RECLAMACIONS
  Per interposar qualsevol queixa o reclamació davant ESCORNALBOU GOURMET el client haurà de dirigir al departament d’atenció al client, bé al número de telèfon 977834011, o bé a través de l’adreça de correu electrònic tienda@escornalbougourmet.com.

Segons la Resolució de litigis en línia en matèria de consum de la UE i d’acord amb l’Art. 14.1 de l’Reglament (UE) 524/2013, l’informem que la Comissió Europea facilita a tots els consumidors una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible al següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 1. LEGISLACIÓ APLICABLE
  Les condicions presents es regiran per la legislació espanyola vigent.

La llengua utilitzada serà el Castellà i el Català.


Tornar a la botiga online